O nas

Smo majhno družinsko podjetje, na trgu že od leta 1995. Proizvajamo mesne in suhomesnate izdelke, narejene po tradicionalnih receptih. Za proizvodnjo izdelkov uporabljamo meso visoke kakovosti. ŠAMPION KAKOVOSTI1 (1)

Naši izdelki vsakoletno prejemajo nagrade in priznanja za kakovost. V poletnem času piknikov vas oskrbujemo tudi z raznovrstnim mesom za žar. Kupci imajo različne želje, v Mesariji Kragelj pa se potrudimo izpolniti željo prav vsakemu.

IMG_7071Proizvodi so sušeni na primorskem zraku, zato imajo salame, klobase, želodec, plemenito belo plesen, kar jim daje še dodatno kvaliteto. Poleg tega proizvajamo tudi prekajene izdelke, kot so prekajena šunka, vrat, prekajena rebra, prekajene salame in klobase. Pripravljamo tudi poltrajne in barjene izdelke. Osnova proizvodov je svinjsko meso. Sveže svinjsko meso lahko pri nas tudi naročite. Poleg prašičjega svežega mesa pri nas dobite tudi sveže mlado goveje meso, teletino, piščančje in puranje meso. Za posebne priložnosti lahko naročite tudi odojka.


IMG_6967.jpg

Locirani smo na Tolminskem, v dolini reke Soče, v majhni vasici Sela pri Volčah, kjer nas vedno lahko obiščete. Naše proizvode lahko dobite v trgovinah od Primorske preko Gorenjske pa vse do Ljubljanske kotline. Za naše proizvode povprašajte pri vašem lokalnem trgovcu.

 

NOVO!!!

Decembra smo v Ljubljani odprli tudi našo prvo trgovino, kjer lahko kupite naše izdelke. Poleg tega pa v prestolnici nudimo tudi novo storitev narezki.si. Gre za prvo tovrstno storitev pri nas. Narezke preko spletne strani naročite, mi pa vam jih pripeljemo v pisarno ali na dom. S klikom obiščite najbolj okusno spletno stran.